Menu Zavřeno

DÁMSKÝ KLUB 23.3.2024

V sobotu 23.3.2024 se opět sešly příbramské i popovické dámy v klubovně PŘÍKOPu v rámci projektu: Návrat komunitního života do Příbrami na Moravě, který je spolufinancován EU.

Povídalo se, smálo, tvořily se kytičky způsobem origami (když jich k sobě slepíte 12, vznikne vám kusudama), ochutnávalo se, popíjelo. Byl to velmi příjemně strávený čas a jsme rády, že nás navštívily i rodilé příbramačky, jež zavzpomínaly, kdo kde dříve bydlel a co se v obci dříve vše dělo. Vůbec jsem třeba netušila, že v obci působil oblastní spolek Červeného kříže.

Jsme rády, že jsme se mohly sejít, poznat další své sousedky a strávit velmi příjemný čas. Mnohé z nás kusudamu opravdu sestavily, aniž by chytly křeče v prstech.

Další dámský klub se bude konat až na podzim, neboť teď všechny vnímáme, že nás pomalu začíná více volat zahrada a s ní spojené radosti. Padl návrh si trochu zavzpomínat a dorazit třeba v dobových oděvech nebo se vzpomínkovými předměty a fotkami.

Bohužel nám nyní ochořela Jana Halouzková Kociánová, ale věříme, že povídání o bylinkách určitě uspořádáme, protože téma je pro všechny dámy poutavé a zajímavé. Janě přejeme brzké uzdravení, a aby nabrala potřebné síly.

Milé dámy, ještě jednou děkujeme a těšíme se na další shledání.

Napsat komentář